Veiligheidsbril

Veiligheidsbrillen zijn uiterst belangrijk voor sommige werkzaamheden of beroepen. Daarom moet u kunnen vertrouwen dat veiligheidsbrillen doen waar zij voor bedoeld zijn: namelijk uw kwetsbare ogen beschermen.

Bekijk ons aanbod aan veiligheidsbrillen

Optique Labruyere helpt u graag met het vinden van de beste brillen voor dit doeleinde.

Robuuste monturen

Ook al zijn het veiligheidsbrillen, dit hoeft niet te betekenen dat deze niet bij u kunnen passen. Daarom heeft Optique Labruyere meerdere modellen zodat u een goede keuze heeft. Natuurlijk komt de veiligheid op de eerste plaats, u kunt voor een veiligheidsbril geen heel dun, subtiel montuur uitkiezen.

Behulpzaam personeel

De opticiens van Optique Labruyere helpen u graag met het vinden van de juiste veiligheidsbrillen. Hierbij is het op sterkte maken overigens geen probleem. Met behulp van kwalitatief uitstekende apparatuur meten wij uw ogen en zorgen wij dat de glazen op de juiste sterkte worden gemaakt. Veiligheidsbrillen kunnen om technische redenen niet in eigen winkel worden gemaakt. Dit wordt uitbesteed aan een daarvoor gespecialiseerd bedrijf.

Voor bedrijven

Natuurlijk kunnen veiligheidsbrillen particulier worden gekocht, maar als regel zal het bedrijf waarvoor u werkt de bril verstrekken.

Binnenkort meer informatie over deze mogelijkheid.