Sportzonnebrillen

sinner sportzonnebril
Dit zijn sterke, lichtgewicht zonnebrillen, die specifiek bedoeld zijn voor outdoorsporten. De vorm is meer functioneel, dan modisch. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het lelijke zonnebrillen zijn, maar het accent licht wel heel duidelijk op draagbaarheid.

Merken

Optique Labruyere heeft sportzonnebrillen van onder andere de volgende merken: Nike en Sinner. Veel modellen zijn in alle denkbare richtingen verstelbaar, waardoor je onder alle omstandigheden een goede pasvorm krijgt. Natuurlijk kunnen sportzonnebrillen ook makkelijk worden gecombineerd met valhelmen. 

Wel of geen sterkte

Veel van de sportzonnebrillen bij Optique Labruyere kunnen op sterkte worden gemaakt. Dat kan zijn door achter de zonnebril een lichte “clip” met glazen op sterkte te maken, of door de zonneglazen zelf op sterkte uit te voeren. Nike heeft een aantal modellen sportzonnebrillen die kunnen worden voorzien van meekleurende sportglazen, in de uitvoeringen Sporting Tennis (verbetert het contrast van de tennisbal tegen de doorgaans oranje/bruinige ondergrond), Sporting Outdoor (bruikbaar van mistige condities tot in de volle zon) en Sporting Golf (verbetert het contrast van de golfbal tegen de overwegend groene achtergrond).