Brillen

vrouw draagt een bril van optique labruyere

De bril is in de eerste plaats noodzaak. Wie een bril moet dragen weet dat maar al te goed. Zonder bril ziet u slecht, maar ook als de bril scheef staat of beschadigd is worden alledaagse handelingen ineens lastig. Optique Labruyere weet hoe belangrijk brillen zijn. Wij hebben oog voor kwaliteit, dat in de eerste plaats, maar natuurlijk moet ’n bril er ook leuk uitzien!

Lees meer over de verschillende soorten brillen in ons assortiment:

  • Leesbrillen, een handige hulp bij het lezen of bij andere precieze werkjes. Ook wie verder goed ziet heeft op latere leeftijd vaak baat bij een leesbril.
  • De multifocale bril combineert een vertesterkte met een leessterkte. Het is vaak even wennen, maar voor veel mensen ideaal.
  • De computerbril is uw hulp op kantoor. Lezen van een beeldscherm wordt een stuk makkelijker. 
  • De sportbril kan ook op tijdens het sporten, ook als u een wilde sport beoefent. We hebben een aantal mooie sportbrillen in onze winkel, neem eens een kijkje! 
  • Een veiligheidsbril is net als een sportbril beter opgewassen tegen uitzonderlijke omstandigheden.

Optique Labruyere heeft hart voor kinder– en tienerbrillen, natuurlijk kunt u ook daar meer over lezen op deze website.

Nieuwe brillen

Stijlvolle nieuwe brillen heeft Optique Labruyere in de winkel, kom langs in Noord-Scharwoude of maak een afspraak! 

Bril op sterkte

De sterkte, dat is toch het eerste waar we naar kijken. Wilt u een nieuwe bril kopen? Dan gaan we altijd eerst even na of uw sterkte niet veranderd is. Zelfs een kleine verandering is relevant. Hoewel u door uw oude bril nog goed kijkt, vermoeit u uw ogen onnodig als de sterkte niet 100% meer overeenkomt. Daarom is een oogmeting altijd wijs. Een bril op sterkte maakt het kijken makkelijker. Maar dat is vaak niet meteen zo! Als u ’s middags uw nieuwe bril opzet nadat u eerst de hele ochtend uw oude hebt opgehad, zult u vaak even schrikken. Uw ogen zijn dan nog ingesteld op de oude sterkte. Meestal is dit probleem de volgende dag al verholpen en kijkt u scherper dan met uw oude bril. Soms duurt het wennen langer. Blijft het kijken onwennig? Kom dan gerust nog eens langs, wij zijn er om uw oogproblemen op te lossen. 

man draagt een bril van optique labruyere
in een bloemenzaak draagt deze vrouw een bril van horsefeathers tussen de bloemen

Bril op maat

Iedereen is anders. Uw ogen zijn uniek, daarom berekenen we uw sterkte zo nauwkeurig mogelijk. De glazen slijpen wij zelf in. Een bril op maat, dat is ons ideaal. We stellen uw bril af op uw ogen, maar ook op uw gezicht – want ook uw oren, uw neus, uw manier van kijken zijn uniek. Meestal zal na verloop van tijd uw bril toch weer minder goed gaan zitten. Kom dan gewoon weer langs bij Optique Labruyere, afstellen doen we gratis!
Heeft u bijzondere wensen? Er bestaan heel verschillende situaties waarin een bril nodig is. Werkt u in een bijzondere bedrijfstak waarbij u scherp zicht nodig heeft, maar wordt u niet geholpen door een beeldschermbril? Kom bij ons langs, wij weten raad. In overleg maken we de bril die uw ogen nodig hebben. 

Brillen kopen

Als u bij ons een bril uitkiest, dan heeft u keuze uit veel verschillende monturen. Wij werken samen met verschillende bekende brillenmerken. Ook daarbij is kwaliteit en maatwerk ons criterium. Kom eens langs en oordeel zelf. Bij Optique Labruyere in Langedijk valt veel te kiezen en altijd wordt u persoonlijk geholpen. Een bril is mensenwerk! 

vrouw draagt een Safarro bril in de winkel van optique labryere in noord scharwoude
moderne kleurrijke bril van Safarro draagt deze vrouw van optique labruyere
vrouw draagt een Horsefeathers bril van optique labruyere