Sportbrillen

nike sportbril koop je bij optique labruyere

Brillen en intensief sporten, die combinatie is niet ideaal. Bij veel sporten beweegt u veel en snel. Een gewone bril kan dan makkelijk beschadigd raken. Een speciale sportbril biedt uitkomst. Deze brillen zijn zo ontworpen dat ze bij het sporten stevig op uw hoofd blijven zitten. Er zijn ook sportzonnebrillen, die bij het sporten buiten de ogen tegen het licht beschermen.

Sportbrillen worden door verschillende bekende sportmerken gemaakt. In onze winkel vindt u brillen van de merken: 

  • Nike
  • Sinner

Kom gerust eens kijken of ons assortiment u aanspreekt. Dan kunt u ook meteen andere vragen stellen, want ook voor heel specifieke sporten kunnen wij sportbrillen leveren, met de juiste sterkte, de juiste afstelling en de beste bescherming.

Sportbrillen beschermen beter

Voetbal is de populairste sport in Nederland. Een kopbal met een gewone bril, dat is geen goed idee. Een sportbril kan dan handig zijn. Bij sporten waarbij u grote snelheden maakt., zoals schaatsen en wielrennen, is een sportbril ongeacht uw sterkte een goede bescherming van uw ogen. Ook de skibril is wat dat betreft erg bekend. Voor al deze brillen kunt u terecht bij onze winkel in Langedijk. 

Sportbril op sterkte

Als u een sterkte heeft, zult u zonder bril natuurlijk minder goed zien. Dat is bij het sporten behoorlijk vervelend. Sportbrillen kunnen prima op sterkte geslepen worden, zodat u goed zicht heeft. Een sportbril op sterkte is zowel stevig en beschermend als een prettige correctiebril. Een skibril op sterkte geeft u tijdens het skiën alle gelegenheid om van de vergezichten te genieten.

Voor sommige sporten kunnen heel specifieke sterktes nodig zijn. Als u bijvoorbeeld aan boogschieten doet, of gewoon van een potje darten houdt, dan is scherp zicht van grote invloed op uw succes – scherp zicht op de roos, maar ook op de pijl, de boog of het dartpijltje. In overleg kunnen we heel specifieke brillenglazen slijpen, zodat u uw sport ook mét bril kunt blijven beoefenen. 

Sportbrillen Langedijk

Optique Labruyere in Langedijk heeft een mooie collectie sportbrillen. We hebben de ervaring in huis om die ook op sterkte te leveren, zelfs als u bijzondere verzoeken heeft. Bent u geïnteresseerd? Wandel dan gewoon eens binnen bij onze winkel, al uw vragen worden graag beantwoord.