Kinderbrillen

 

Kinderbrillen moeten leuk zijn, maar ook sterk en prettig om te dragen. Kortom: kinderen moeten hun bril met plezier dragen. Optique Labruyere heeft een grote collectie kinderbrillen, die niet alleen leuk zijn, maar ook stoeisterk en goed voor jaren draagplezier. 

kinderbrillen vingino

Merken

red kinderbrillen verkrijgbaar bij optique labruyere

Ook kinderbrillen zijn er in vele merken. Dat kunnen kinderkleding merken zijn als:

  • Vingino
  • RG 512
  • Hello Kitty

Daarnaast zijn er ook echt Nederlandse montuurmerken zoals:

  • Red
  • BBig

Er is echt voor ieder wat wils. Lukt het dan toch nog niet om iets te vinden dat er echt uit springt, dan kunnen er van alle leveranciers monturen op zicht besteld worden om de keus te vergroten. 

Inslijpen

Het inslijpen van de brillenglazen is heel belangrijk bij Optique Labruyere, daarom wordt iedere bril in eigen atelier ingeslepen. Het moet nauwkeurig gedaan worden, omdat kinderen vaak vrij hoge sterktes nodig hebben. Maar inslijpen is ook leuk om te zien voor uw kind(eren). Als ze dat ook leuk vinden, dan maken we een speciale afspraak voor het inslijpen en dan mag uw kind zelf meehelpen zijn eigen bril te maken!  

Kinderbril op maat

Veel kinderen hebben een mooie bril gevonden bij Optique Labruyere en dat zij goed kunnen zien! Kom naar de winkel in Noord-Scharwoude of maak een afspraak.