Optique Labruyere de beste zorg voor ogen.

Meer dan een brillenwinkel

Brillen, contactlenzen, de beste oogzorg: daarvoor is Optique Labruyere het vertrouwde adres. De optiekzaak in Noord-Scharwoude is veel meer dan een brillenwinkel: u kunt er terecht voor oogmetingen en persoonlijk advies. Alle vragen over optiek kunt u stellen aan opticien Rob Labruyere.

Ziet u minder goed? Doen uw ogen zeer? Voelt u zich ’s avonds erg moe? Stap gerust eens binnen bij de opticien, hij kan snel zien wat er aan de hand is. Als u een bril nodig heeft kunt u er meteen een uitzoeken in de winkel. Daar is veel keuze. Het assortiment monturen wisselt continu, dus als er nu niets voor u bij zit, kunt u altijd later nog eens kijken. Ook kunnen we op verzoek brillen bestellen.

Optiek Langedijk

Optique Labruyere is gevestigd in Noord-Scharwoude, gemeente Langedijk. Onze klanten komen uit Langedijk, maar ook uit andere plaatsen in de regio. Alkmaar, Bergen en Heerhugowaard zijn natuurlijk niet ver weg. Doordat Optique Labruyere is gespecialiseerd in kinderbrillen en contactlenzen op maat weten ook mensen van buiten de regio Alkmaar de winkel te vinden.

Kindvriendelijke opticien

Kinderbrillen zijn ons specialisme. In onze winkel vindt u een speciale hoek voor kinderen, waar ze op hun eigen manier een mooie bril uit kunnen zoeken. Een bril roept veel vragen op bij een kind, bij Optique Labruyere worden die beantwoord. De ervaring leert dat kinderen hun bril met veel meer plezier gaan dragen als ze begrijpen hoe alles werkt!

Specialist UniqLens

Contactlenzen op maat zijn het andere specialisme van Optique Labruyere. Bij veel opticiens kunt u contactlenzen in standaardsterktes kopen. Bij ons is er veel meer mogelijk. UniqLens, zo noemen wij de techniek die wij gebruiken. Lees er meer over op de site of kom gewoon eens langs in de winkel!